AFSCHEIDSDINEETJE STAGIAIR RUBEN

Laatste dag van onze Ruben vandaag! Hij mocht een leuk adresje uitkiezen om te eten. Natuurlijk, als student in Kortrijk, werkende in Kortrijk, is een kennismaking met Italiaans restaurant ‘Dolce Vita’ een absolute must do!

Na een heerlijke pasta tijd voor cadeautjes! Fleur en ik, die ons geroepen voelen om Ruben een uitvoerige muziek – update door te geven, gaven een cadeaubon van de Mediamarkt en de cv Thriller van Michael Jackson (iederéén heeft dat toch in huis – enfin, wij zelf nog in de vorm van een cassetje) en een verzamelcv van StuBru. Ruben beloofde dankbaar en plechtig (of onder lichte dwang): als hij ooit één van deze liedjes gebruikt als openingsdans op zijn huwelijk, zijn we uiteraard uitgenodigd voor het avondfeest! Bij deze, genoteerd, Ruben! 🙂

Toen was het onze beurt: Ruben had voor ons ook een verrassing in petto! Elk kregen we twee koffiemokken met foto’s op, van een lunch enkele maanden geleden én van Ruben zelf hier op kantoor. Een super mooie herinnering aan onze eerste Darwin – stagiair, eentje om te koesteren.

Het ga je goed, Ruben, heel veel succes verder met je studies, je muzikale dromen én je volledige levenspad! Als we iets voor jou kunnen doen – you know where to find us!

Veronique & Fleur x