Companies Seek Talent │ Talent Stands Out │ Darwin Makes The Match

Waarom kiezen voor DARWIN jobs?

Darwin Jobs biedt jarenlange ervaring in werving en selectie van technische, algemene en ICT talenten. Talent op maat, daar gaan wij elke dag voor! Dankzij onze kennis van nichesectoren houden we de vinger aan de pols en gaan we samen met kandidaten en bedrijven op zoek naar de perfecte jobmatch.

Interesse?
Ik sta je graag te woord.
fleur@darwin-jobs.be
+32 (0) 477 40 78 07

Deskundig Team
Meer dan 15 jaar ervaring in het rekruteren van technische, algemene en ICT profielen. Wij garanderen steeds een persoonlijke aanpak. Je spreekt altijd met dezelfde contactpersoon, tegenwoordig een enorme meerwaarde!
3 websites
Darwin Jobs voor algemeen talent Darwin Technical voor technisch talent Darwin ICT voor ICT talent.
Kandidaten verliezen geen kostbare tijd en vinden makkelijk hun weg naar de job die hen op het lijf geschreven is.
Projectwerk
Geen HR-afdeling in jouw bedrijf of ondersteuning nodig? Geen nood! HR-projecten in house zijn een mogelijkheid. We werken samen naar een oplossing en vinden talent op jouw maat.
Kwaliteitsvolle Service
Darwin Jobs werft en selecteert. We vinden talentvolle mensen en de jobs die écht bij hen passen. Verwacht van ons geen kwantiteit maar kwaliteit!
Persoonlijke ondersteuning
We nemen de tijd om te praten. We zoeken uit wie onze kandidaten zijn, welk traject ze hebben afgelegd en wat ze voor ogen hebben. #Youarenotanumber Wij denken actief mee met bedrijven. We zoeken naar een langetermijnoplossing en houden hierbij steeds rekening met de wensen en de visie van de klant.
Social Media
Post & pray is verleden tijd. Wij pushen vacatures ook naast de gebruikelijke kanalen. Social media is part of the game om nieuw talent aan te trekken.